5mths old risau...

Salam semua,saya nk tye baby umur 5bulan...baru baik demam...tp lepas demam nie mata dia kerap ada tahi mata...kenapa yer adakah normal n boleh baik...atau macam mana..boleh bg pendapat x...risau

2 Các câu trả lời

Anak saya pun 5 bulan pun macam tu juge awak, lepas baik dari demam cucuk, terus sakit mata & batuk, normal je untuk baby, doc cakap akan baik dengan sendiri sebab baby 5 bulan takde ubat nak bagi, cuma jangan dekatkan baby dengan sesape yang tak sihat dekat rumah

1y trước

yker...klo mcm tu...xpela..risau sebb taik mata banyak...kdg tdo lps bgun tu smpai melekat2 kat mata...kesian...terima kasih

Panas badan baru nk keluar kot? Selalunya lepas demam jadi bintik2 merah kt bdn sbb panas nk keluar