Saya mengalami alah kepada nasi

Salam semua.Nak tnya sy baru pregnant 6minggu normal ka kalau sy mengalami alahan dgn nasi tngok org mkn nasi pon xboleh apatah lg nak mkn.Saya jd xboleh lnsung kalau berkaitan dengan nasi.Ada x cara atasi alahan saya ni🥺

2 Các câu trả lời

Sma la mcm sya alah dgn nasi tpi alhmdulillah sya skrg dh bole dh mkn nasi sejak amalkn jus mamariam.Cuba awak minum jus mamariam mmg bkesan dgn sya loya smua hilang badan pun btenaga minum ius ni

mkn benda lain selain nasi.