air liur berbuih

Salam semua Nak tanya kepada semua yg berpengalaman tentang air liur bayi berbuih. Anak saya semenjak lahir hingga sekarang (30 hari) selalu keluarkan air liur berbuih. Adakah itu normal?

1 Trả lời

normal . tnde bayi ckop susu sis . jgn risau . biase klau doc tngok air liur ank bnyk tu dy kata bby ckop minum susu . Alhamdulillah jgn risau. lap je pkai kain lmbut dn brsih . nt gusi gatal pon air ank mcm tu sis .

5y trước

ye same2