masalah keputihan

salam semua, tumpang tanya. saya dah 31 weeks tapi keputihan saya agak banyak. ada suggestion apa2 tak untuk saya kurangkan masalah keputihan saya #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

better bgtau nurse/doktor cepat2 sis. misi sy slalu pesan kalau keputihan byk terus bgtau dia. salah satu cara boleh buat sitz bath atau amalkan mkn yogurt pure. jgn pakai pencuci wanita or ape2 kt bawah tu. fefet ke ape ke no no no. nnti lagi terukk

dah pergi jumpa doc tuk dptkn rawatan?