Susu ibu mengandung

Salam semua, tolong suggest susu ibu mengandung yg paling bagus utk gdm. Terima kasih

2 Các câu trả lời

sis boleh je minum mana² jenis susu kotak fullcream/freshmilk tengok mana yang serasi. macam sy minum susu HL atau farm fresh fullcream/freshmilk je. yg tu je ok bacaan gula pada saya. elakkan dari minum susu tepung khas utk ibu mengandung sebab kadar gula tinggi. nak minum juga boleh tapi pastikan bacaan gula tak tinggi. lain mommy lain result gula lepas minum susu. boleh try satu² cari mana yg ok dgn bacaan gula sis

2mo trước

ye sis. itu apa yg dietitian sarankan

mostly susu ibu mengandung ni ada gula. boleh je awak minum susu fullcream biasa. yg penting bukan susu berperisa.

2mo trước

Okay baik, tq info