1st baby

Salam semua, sy nak tanya, kalau pregnant 4w mmg scan tak nampak pape ke ? Semalam scan doc ckp rahim nampak tebal & doc mntk dtg lg dlm 2 mggu . Mmg mcm tu ke ?

29 Các câu trả lời

sye 9week bru npk...ikut Prot msing2..ad tebal ad nipis... sye Prot jnis tebal..

masih awl tu. Sy 8wk br nmpak heartbeat. Dinding rahim tebal,sbb mgandung kn.

Sy scan 6 weeks pun x nmpk..scan 9 weeks baru nmpk..nnt pergi scan lagi..

4 weeks x nampak ape sis. Saya punya dah 9 weeks baru nampak kantung je.

Normal! Selalu 6w ke atas baru bole nampak. Tp ada org 8w ataupun 12w.

Wslm.. iya, better scan 8w keatas bru boleh nmpk kantung n heartbeat

5y trước

Most welcome

mcm mane tau pregnant ye bru 4w..blum date period dh cek ke?

Yup..dr sllu bg appointment 5 week ke ats untuk cek kantung.

Bese tu.. slalunye 8 minggu bru nampak..

Normal sbb bru lg..nt repeat scan ok, insyaAllah Ada tu 😊

5y trước

Aaammiinn . Terima kasih awk