Dip n tell Dpo 12 positive ke?

Salam semua, siapa ada pngalaman macam ni? Dpo 12 baru naik samar macam ni.. kalau macam ni positif ke? Sy ttc 2 thun lebih tak pernah jumpa 2 line. Dip n tell boleh percaya ke? Update: Alhamdulillah cb 2-3 weeks

Dip n tell Dpo 12 positive ke?
14 Các câu trả lời

Alhamdulillah semkin terang dan positif ☺️

hye sis ,, nk tnya date 1st day last period bila ya

9mo trước

hi sy last period awal bulan 11.. spotting coklat 1 week dalam awal dec.. tpi period mmg lama xdtg sebelum ni

Test lagi seminggu atau 2 minggu,

Tahniah awak, bila last period awak?

9mo trước

period sy memang tak betul awk..last period bulan 11.. buln 12 spotting coklat je sikit² selama 7 hari