Jantung laju lepas buka puasa #26w3d

Salam semua.. selamat berpuasa.. sy nk tanye harini sy try puasa alhamdulillah sy dpt puasa smpai ptg.. tp belah ptg, perut semakin rase mengeras dan senak bahagian rahim.. sy gdm on diet control and ade masaalah angin yg teruk.. lepas berbuka tadi sy hanya boleh mkn sedikit shj sbb angin yg terlampau banyk.. then lepas makan jantung sy jd laju.. ni lepas rest baru normal balik bacaan hear rate.. sy nk tanye ade sape2 kat sini yg mcm sy ke? And tolong #bantujawab .. thanks a lot

1 Trả lời

sy 23w, gdm on diet control & pernah kguguran bulan8 tahun lepas..utk 2nd preg ada gdm & pernah bleeding 3x..utk sy risiko tinggi mmg sy xpuasa sbb prut xtahan..4jam skli mmg kna mkn..awk prlu tau bdan awk mcm mna, klau mmg xblh than, baik xpyh puasa..nnti gnti je sbb bimbang memudaratkn kesihatan