Tanda bersalin

Salam semua. Sekarang ni saya kerap rasa macam contraction yang sekejap sekejap tu. Tu antara tanda nak bersalin dah ke ? Saya due minggu depan. Tanda bersalin yang lain takde lagi 😪 #firstmom #contraction #julybaby

2 Các câu trả lời

saya due lg 2 minggu..mcm awak jgk..hari² baby mengeras..ikut pengalaman saya..kalau baby mengeras kejap² itu normal..kalau keras macam batu dalam tempoh yg panjang🤭..kacau² pun tak nak bergerak..memang dah time dia la tu nak keluar..apa² moga Allah permudahkan urusan kita..in Sha Allah..

3mo trước

Okay thank you.

makin kerap makin sakit ke?

3mo trước

iye