sakit bawah perut

salam semua. saya pregnant 7weeks. nak tanya normal ke sakit bwh perut kadang2? dlm seminggu tu 2/3 hari akn sakit. time sakit akn rasa loya teruk. kalau hari yg tak sakit ,tak rasa apa2 rasa sihat je. ade kemungkinan ke sakit sbb penat kerja byk bergerak atau stress yg buat sakit tu? sebab sy perasan kalau sy stress esoknya jd sakit. bahaya tak ye? anak first dah 4 tahun tunggu#firstmom

2 Các câu trả lời

Doktor ada bagitahu normal perut cramp sebab rahim nak mengembang dan baby nak membesar. Cuba banyakkan rehat dan elakkan stress. Monitor perubahan tu. Kalau sakit yang terlalu sangat tu, cuba terus ke kk.

5mo trước

owh..ok2.. thanks sis