BABY KURANG GERAK

salam semua , saya nak tnya normal ka siang ank gerak ckup 10x , mlm kurang gerak . selalu di aktif . saya risau patut ka saya ke hospital . saya ada gdm .

3 Các câu trả lời

sis kena gi jugak hospital.. masa nurse kk bagitau untuk kira pergerakan baby.. kalau kurang dari 10x kena gi hospital untuk check..

10x gerakan antara jam 9pagi hingga 9malam sj. Kalau dlm tempoh 12 jam tu tak cukup 10x boleh ke hospital utk cek.

Brp minggu?