Hair treatment

salam semua . saya nak tny , time pregnant boleh ke buat rambut ? rebonding /relaxing mcm tu ? tq yg sudi jawab 💕 #rebonding #relaxing #28w

5 Các câu trả lời

Tgk pada saloon tu guna ubat yang bau nye kuat atau pun tak , macam saya keje kat hair saloon sekarang saya 24week , hair saloon sya guna unat yang tak kuat bau nye

1y trước

bukan ubat bau kuat ke tak. tapi kandungan kimia dalam sebatian relaxing dan rebonding tu tak boleh langsung ye untuk perempuan pregnant. tak boleh langsung buat untuk perempuan preganant.

better elakkan dulu buat rebonding sis..sb kandungan ubat rebonding tu kita xtau ape.takut membahayakan baby dlm kandungan

Setau sy tak boleh sbb ada kimia yg kuat. Selalunya salon taknak buat if pregnant tkut risiko jd pape.

kena tnya salon tu lah..guna ubat kuat sgt ke tak

Tak boleh.