Bintat ke apa dan ubat yg sesuai

Hi salam semua. Saya nak tanya ni bintat ke kena gigit nyamuk atau sakit lain ya. Dah 2 hari ada ni. Saya dah sapu cream Mustela tu tapi tsk hilang. Mohon pendapat mommies

Bintat ke apa dan ubat yg sesuai
1 Trả lời

sama mcm anak saya kalau kena gigit nyamuk jd mcmni lepastu dia lebam . mula saya sapu vick tak menjadi . pastu mil suruh sapu mopiko pun tak hilang . now saya sapu sudocream . kalau nmpk ada kena gigit segera sapu so far Alhamdulillah takde tinggalkan kesan . bekas gigitan yg sebelum² saya tahu sesuai dgn sapu sudocream tu sampai sekarang nmpk lg lebam sikit . taktahu nak hilangkan mcm mana . tp sis kena try error gak ada baby serasi dgn krim lain

9mo trước

Tq sis