check up di PPUM

salam semua, saya nak tanya kat PPUM kita boleh check up terus kat situ dari awal pregnancy atau ada certain weeks pregnancy je yg diterima? saya malas nak check up kat KK sebab ramai sgt org, PPUM ni dekat dgn office tu yg fikir nak check up kat situ je terus sampai bersalin pun kat situ jugak. anyone ada experience tak? tq in advance :)

2 Các câu trả lời

Hai sis. Kalau taknak checkup KK takpe. Awak buka pink kat swasta lepas tu booking terus kat PPUM. Lagi awal booking lagi bagus sebab bukan hari ni kita booking, next week terus dapat appointment checkup PPUM.

kwn sy checkup kk dlu. then 28w baru dftr ppum dan checkup smpai bsalin. tp make sure xde komplikasi.

2mo trước

alaa maksudnya kena gi check up KK jugak ke 🙃 malasnyaaaaaa KK area rumah saya dahlah xde parking untuk patient, dgn ramai org nya hmmm