Saya nervous

Salam semua , saya hari ikutkan 7w. Saya buat scan pada 4w hanya ada penebalan dinding rahim sahaja. Dr schedule scan balik 25hb. Kira2 8w la macam tu nanti. Ada yang sama ke scan 4w nampak penebalan rahim sahaja. Saya sangat nervous sebab ttc tahun ke 5 ni 1st time dapat positive. Harap2 dapat lega kan hati baca komen2 sis2 semua kat sini

3 Các câu trả lời

Sama sis… saya pon hitung hari menunggu cukup 8 week.. sbb masa 4 week pergi jumpa Dr tak nampak apa, Dr suruh dtg nnti 8 week..skrg mampu doa byk2 jer.. tapi dlm masa sama risau jgk harap baik2 saja. Sampai 7 upt saya check😅 sbb nk comfirmkan betul2 tapi still rasa waswas selagi tak 8 week check dgn Dr.

2t trước

saya doktor suruh scan 25hb ni. moga moga yang baik2 buat kita. so far awak ada simptom apa ye ? saya simptom semua mild2 je makan je kuat

Ada je sis awal2 kehamilan mcmni…sbb kndgn msih baru mmg ada yg jnis kntung or janin xnmpk lg, rahim tebal..proses penempelan lmbat pon blh jdi punca…ikut saranan Dr , check lgi dlm 2w

saya pun 4w pergi check sbb rasa cramp perut, waktu scan oun nampak dinding rahim tebal. as long takde spotting in shaa Allah tkde pape sis

2t trước

sis dah scan lagi ke