Darah selepas bersama

Salam semua , saya hamil 7 minggu, semasa bersama ada kluar darah .. Adakah normal ? Atau ada risiko keguguran ?#firstmom

3 Các câu trả lời

hi sis. better u pergi Klinik ya. sy de experience mase first pregnancy lepas bersama kua spotting 2 days . then Ari ke3 keguguran. second pregnancy, sy x berani nak bersama mse first trimester. alhamdulillah anak pun da 3 tahun skrg. pepe awk g jumpa doc. lain org lain badan.

hai sis. mcm mna keadaan sis slps tu? sya pun bgitu juga lps brsma ada spotting drh wrn coklat. risau juga sbb baru 5 mnggu

3mo trước

Alhamdulillah okay je baby pun dh 6 bulan 🤭 mmg sesetengah org kena mcmtu rahim kita sensitif

Byk tak? 7 weeks boleh jadi spotting biasa. For now cuba tinggikan kaki dulu n jgn aktif sgt.

1y trước

Spotting kot. Elak bersama dulu. Doa yg baik2