Masih pakai pad dan berbau

Salam semua. Saya first time bersalin normal (sudah 41 hari) dan ada jahitan dubur sbb koyak. Check dgn doc, semua (vagina dan dubur) ok. Cuma saya ada rasa nyilu juga dibahagian vagina. Tapi, saya masih pakai pad smp skrg sebab masih ada kotoran dan berbau. Saya tak sure kalau itu keputihan. Kdg kala ada setitis darah juga. Adakah berkemungkinan pantang tak betul? Saya pantang sendiri. Kdg tu cheat juga, minum coffee 😥 Atau normal?

1 Trả lời

kalau dah takde luka, mungkin keputihan. check dgn doktor untuk buat test discharge jenis apa tu. sbb berbau kan. bukan sbb pantang tak betul. takde kena mengena. nak minum coffee pun takde masalah.