Gugur dan period

Salam semua, saya baru keguguran sebulan lepas (14/7/2023), complete miscarriage tanpa dnc. Saya masih belum haid setelah keguguran. Sekadar berkongsi pengalaman, ada ibu² yg pernah keguguran.. bila dtg haid balik ya? Terima kasih kerana sudi berkongsi.

6 Các câu trả lời

Saya period lepas sebulan keguguran.

1y trước

Saya pun risau juga mula2. Mungkin sbb saya pantang lama, makan benda panas, buah hari2 makan, jadi hormon tu okay. Tapi bulan kedua saya period sikit keluar brown2. Mungkin sebab bulan kedua saya dah start minum ais2, makan pun kadang2 xjaga. Bulan 3 alhamdulilah okay balik. Ting tong sikit hormon