Upt samar dpo10

Salam semua. Saya baru dpt result upt samar ni pada dpo10 doakan rezeki saya dan suami ya❤️

Upt samar dpo10
6 Các câu trả lời

tahniah.. insha'Allah lg bbrapa hri mkin terang.. bykn rehat..jgn buat krja2 berat.. klu boleh bed rest lg bgus.. sy ritu dpo 10 samar2 sgt siksa sguh tgu terang. tak sbr pnye psl buat beta hcg 😅 Alhamdulillah 17weeks dah skg.

Positif tu .. Cuba 2 minggu lagi utk dpt line terang .. Tahniah .. Take care yea ..

Positif mcm tu, tunggu 1 minggu lagi untuk test sekali lagi

positive ni, nnti repeat lagi if nk lagi pekat

waktu sis chek msa dpo 9 dah de line lom?

pregnant tu