MIMPI KEGUGURAN

Salam semua. saya ada mimpi kandungan saya gugur semasa mandi di masjid & dalam mimpi tu kandungan dah brusia 11w😢 walaupun hanya mimpi, saya tetap risau skrg😭 saya tak pasti dh brpa weeks skrg ni sebab doc suruh repeat scan balik lg 2w sebab tak nampak apa2 cuma rahim saja yg menebal. ada ke yg sama mimpi macam ni🥺 #firsttimemom #firstbaby

2 Các câu trả lời

sy ank first dlu mcm tu jgk mimpi kguguran .mgkin sb kite tlalu rsau.alhamdulillah. lahir dgn slmt.n skrg pregy ank kedua.sama jgk mimpi gugur bby twink .biasa la tu fikir psitif je n doa yg baik2

Mimpi ni terjadi mungkin sebab awk terlalu risau. Jangan fikir sangat okay. Dinding rahim menebal tu maksudnya pregnant la tu