Ketulan darah ketika tempoh ovulasi

Salam hi semua, pernah tak akak2 & adik2 dalam tempoh ovulation keluar spotting merah and ketulan darah mcm ni ? Saya check opk +ve tapi malas pula nak check upt sbb tahu bukan masanya. Saya ada lampirkan dua gambar dekat bawah maaf satu lgi gambar agak kotor 🙏🏻

Ketulan darah ketika tempoh ovulasi
2 Các câu trả lời

sis mcmne skrg?

2y trước

Doc bgthu dinding rahim saya tebal, so itu process penghakisan dinding rahim yg lama.

pernah

2y trước

Apa awak buat ya ? Sbb saya bulan 11 ni teruk, keluar darah mcm period tapi amount yg sikit2. Saya dh jumpa mcm2 doc siap jumpa pakar gyne dekat hosp. Semua normal. Saya dah buntu, makan ubat stopkan pendarahan masih sama keluar juga darah. 😭