Penghadaman bayi

Salam semua. Normal ke tak anak berumur 1 tahun 8 bulan buang air besar setiap 2 hari sekali? Sebab sebelum ini dia buang air besar setiap hari. Mohon jawapan daripada semua. Tqvm.

2 Các câu trả lời

Mgkin normal kot..tgk najis dia mcm mana..anak saya 1 tahun 3 bulan kdg2 mcm tu jgk..asalkan tak melebihi 3 hari dia tak buang air besar ok kot..kalau lebih tkut dia sembelit je

If mkn bnyk, maybe kerap la buang najis, tpi normal lagi tu 2 kali...