Kancing gigi

Salam semua , nak tanya yang injection kancing gigi tu sakit x? Sbb next appoitment kat KK nurse ckp kena injection kancing gigi. #sistakotjarum?

68 Các câu trả lời

Tak sakit cuma bekas cucuk tu akan jadi lebam2 sikit. Huhu jangan bagi ada yg tampar kat tempat cucuk tu sudah

Lenguh sis. Tgn yg injection tu kalau blh bg rest, jgn bg buat keja sgt, klu x blh lenguh sampai byk ari

Tak sakit pn..mcm kena gigit semut jer😅 bru mgu lepas kna cucuk,23hb nie kna cucuk lg skali 😅

Biasa rasa sakit 3-4 hari kesan cucuk tu. Sengal2 gitu. Time inject rasa sakit mcm inject biasa la.

ikut nurse jugak .. ada nurse yg cucuk sakit , ada yg cucuk tak rasa apa .. sy dah inject 2 kali dah

Tak sakit pon. Sy 2x injet 2x tak sakit. Masa msok ubat je sakit. Bile da tarik jarum cam biase je.

tak sakit pun sis . tangan tak lenguh . bengkak sket je . merah2 . kejap dah hilang . hehe

Sakit jugak la. Smpai kebas tangan x hilang2 after 3 hari pun. 😅 tp okay je awk 💪

X sakit pun.. Jgn risau.. Tp kdg2 ada org lepas cucuk tangan jd lenguh2.. X semua la..

Sy kali ke2 kena pastu deman...badan letih sgt.nurse pnh ckp klau deman mkn je penadol