Tak suka bau susu

Salam semua, nak tanya ya. Saya ni jenis tak suka minum susu. Tapi kalau makan susu debu boleh. Adakah khasiat dia sama dengan susu yg dibancuh dengan air? Boleh ke makan susu debu yg tidak dibancuh dengan air?

1 Trả lời

Tak minum susu juga masa mengandung. Sbb mmg kurang minum susu, beli susu ibu yg coklat pun rasa tak lalu sgt nak minum. So caranya mkn je mknn yg tinggi calcium dan iron ataupun minta doctor suggestkan supplement calcium yg sesuai utk awak. Saya skrg mmg makan supplement calcium yg doctor bagi, caltrate.