keadaan tidur

salam semua .nak tanya la sya 22w skrg,nk tido mmg rasa xselesa susah sgt nk betulkan badan time tido. soalan saya . kalau kite tido mengiring kan, perot akan terpenyek belah tepi tu , xpe ke? risau kot baby terpenyet kt dlm tu hahahaha 😅 sya anak da dua tp sbb yg ni jauh sgt gap . so mcm blur pregnancy kalini 🤣

2 Các câu trả lời

sama sis🤣

2y trước

kan..mmg kite tau die dlm rahim mcm xde kne mengena tapi was2..bile kite mengiring die tendang2. tkot la tkepak kaki ke ape ke😂 ke sya je overthinking