Tanda tanda

Salam hi semua, nak tanya kalau rasa sakit pinggang ngilu macam senggugut, lepastu ada rasa rasa kontraksi yg tak berapa kuat jarak pun tak dekat, perlu ke hospital ke? Atau tunggu tanda darah dan pecah air ketuban? #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

Puan kena monitor contraction jarak berapa lama, takut nanti puan dah sampai hospital kena suruh balik rumah dulu. Kalau contraction selang 10 min boleh terus ke hospital.