Merangkak & Cirit birit bayi 10 bulan

Salam hi semua nak tanya cemana ye nak handle n atasi masalah anak cirit birit yang banyak merangkak. Dah masuk hari ke 11. Tapi anak aktif je cuma hilang selera makan hanya bergantung pada minum susu. Najis cirit pulak warna kuning saja setakat ni. Cuma kekerapan cirit selang setengah jam. Sampai bontot anak jadi merah2. Mintak maaf ye share gambar anak. #firstimemom #adviceplease #firstmom

Merangkak & Cirit birit bayi 10 bulan
1 Trả lời

try letak nappy cream purren or apa jenis nappy cream, kesian dia.takut dia sakit la melecet mcm tuh. lepas tuh dia ada sakit tak?, demam ke?, n jmp dr. tak?, tapi klau kata dia sihat , maybe kot termakan apa yg dia kutip bole jadi.