Masih keliru

Salam semua, nak tanya ada tak yang pernah ada pengalaman macam saya..saya period tak menentu, saya kawin bulan 12 haritu. Sebelum kawin period saya missed 2 bulan. Start bulan 1 datang period awal bulan. Saya keep on track bila period. Masuk bulan 2 period saya lewat seminggu dari date bulan 1 punya. Soo sampai bulan 3 macam tu juga period lewat seminggu dari bulan 2 punya. Bulan 4 ni saya belum period langsung dan lewat 2 minggu dari date bulan 3 punya. So bila buat UPT negative. 2 kali buat UPT. Tapi pinggang rasa macam senggugut tapi sakit tu kadang2 je datang. Kat ari2 ni sakit kadang2. Membuang pun sembelit. Saya confusedddd ? patut ke saya tunggu lagi sebulan nak confirm kan preganant ke tak ye ?

1 Trả lời

sama sis , sy pn kwen bln 12 .. skrg pregnnt nk msuk 4bln .. semoga ada rzki sis aamiin ya allah ya mujib ❤️

4y trước

Wahhh tahniah siss semoga dipermudahkan ♥️