Sakit bawah perut sebelah kiri

Salam semua, nak tanya ada tak sesiapa yg ada pengalaman sakit bawah perut sebelah kiri and macam susah nak bangun, nak jalan..mcm rasa tegang macam tu..tiba2 je rasa camni..sbb baru masuk trimester 2..normal ke..skrg tgh 4 bulan..

2 Các câu trả lời

Wasalam. Saya dari awal 7 minggu selalu sakit dekat bahagian bawah perut dekat ari-ari. Tapi bila scan baby okay je. Mungkin rahim nak membesar lagi? Sebab dulu doktor cakap macam tu dekat saya. Sampai dah masuk 4 bulan dia ade datang kadang-kadang.

1y trước

Hi awk tq jwab soalan sy..awk ada tak sakit cam susah nak bangun n jalan?

Sy pun selalu jgak sakit bawah perut sebelah kiri. Kadang nak jalan pun kena pegang perut sebab tak selesa.