DARAH MCM KETULAN DAGING

Salam semua. Nak tanya, ada sesiapa pernah mengalami benda yg sama mcm sy tak? Darah keluar mcm gumpalan daging. 1st time sy kena camni. Lepas keluar perut memulas teruk 🥹 saya tak pernah memulas mcm ni sebelum ni. Mmg nak refer ke klinik nanti. Cuma nak tanya kalau2 ada yg alami benda sama. Risau takut ada penyakit lain 🥹

DARAH MCM KETULAN DAGING
6 Các câu trả lời

macam saya..2 bulan xdtg period cek upt positive..lepas tu kuar darah mcm ni la tp banyak..+ sakit pinggang belakang..(pagi subuh) tengahari tu tgah tdo rehat terasa something keluar lg..rupanya seketul daging..sy da gugur..😭

4mo trước

sy xp klinik sbb ketulan daging tu da sikit menjadi..nampak tangan kecilnya..sy cuci2 petang tu suh husband tanam..lepas keluar tu sakit segala hilang..ank sulung sy 8 tahun menangis bila taw mama dia gugur..kenapa keluarkan baby..mama hanya mampu ckp Allah lebih sayangkan dia..

sy pernah gumpalan LG besar ..seketul macam buku Lima .. rupanya tu twin ank sy .. sorg miscarriage ,sorg lagi meninggal lepas bersalin .. semoga baik² saja awak

3mo trước

ha'a sakit prut . sy trus prgi scan .. gumpalan seketul bsr cm buku 5

btw kalau ada sesiapa yg curious. dia bukan mcm jelly or hati ayam. dia kluar seketul macam daging. tq

Sis why not pgi check and bawak je gumpalan darah ni ke dr. Awak dh lewat period ke ?

4mo trước

tq sis ❤️

sis dh check upt? boleh check dulu.

4mo trước

baik sis. tq

ade cek upt?

4mo trước

belum lagi sis. sbb stock upt abis. 🥹