Hamil or misscarriage

Salam semua, nak share sedikit pengalaman, dua minggu lepas dktor scan nampak kantung baby astu kena repeat scan sbb nk tgk perkembangan baby astu pg tadi p klinik scan nampak kantung. Tapi disebabkan pundi kencing tak penuh dktor suh datang petang pulak. Lepastu scan apa semua dktor cakap tak nampak kantung. Pastu declare cakap dah gugur. Still blurr sbb pg tadi kantung ada tuptup takde pulak. Sdgkan takde turun darah. Pendapat ibu ibu semua macam mana ye ? Still blurr dengan jawapan dktor. Sape ada pengalaman macam saya #pleasehelp #firstmom #seriusnanya

1 Trả lời

blh bt second opinion kt klinik lain..kes sy doc klnk prtme ckp xde nmpk ape2 lngsung..sy x puas ati eskkan g klnk lain..doc ltak je alat scan ciap ckp dh besar dh bb..nk mnngs sy mse tu

3y trước

saya anggaran dalam 5w ke atas . Skrg pon baru nk start alahan. Asyik pening mual ngn loya. Pastu cane eh. Btter tunggu dlu ke ? Sedih giler saya dktor cakap camtu. mmg blurrr sgt..