27 minggu Baby masih duduk melintang dalam rahim normal ke

Salam hi semua mommy , sapa ada pengalaman baby duduk melintang , tdi misi nk ukur diameter perut , selalu mcm tu misi kata tktahu mcm mana nk ujur abb baby duduk melintang , sy tnya tkpa ke misi melintnag , misi kata tak apa nnti nk dkt bersalin baby ada ruang kalih lgi Sy cuma risau ja Ada yg pengalaman mcm ni? Tunggu je ke #ingintahu #seriusnanya

2 Các câu trả lời

hai mmy...jgn risau posisi Bby slgi blm 36w dia still brptr bila dah Smpai 36w Bru statik....bila dh statik kpla kena ke bawah dh tu...don't worry☺️

2y trước

tq sharing ❤️❤️❤️