Buka buku pink

Salam semua mommies.. nak tanya sikit. sye 1st time pregnant dan skrg kandungan baru 6weeks. dah boleh apply utk buka buku pink ke kalau kat kk?

1 Trả lời

wsalam. better tunggu at least 9w, pergi scan kt swasta dan confirm dlu dh nmpk janin dan heartbeat. dh confirm ada baru pi kk book tarikh, bawa sekali kertas scan tu

5mo trước

hi dear, boleh. seeloknya call KKIA berdekatan kata nak buat temujanji buka buku. nnt dia akan pass dkat nurse bertugas. kalau takde no tel or takde org jwb, boleh walkin tp selalunya dorg akan bg tarikh bru nnt. semoga dipermudahkan urusan. masa pergi tu boleh siap2 bw document sijil nikah, bil api nk cek alamat, suami pun better pergi sekali tp masuk bila kne panggil je.