37w6d masuk wad

Salam semua mohon doa dari sahabat semua doakan saya Miss Nooriyanee Woh dipermudahkan segala urusan untuk melahirkan dan jalan laluan cepat terbuka serta selamat kedua-duanya. Aamiin mungkin ada doa dari kalian semua Allah kabulkan. InshaAllah terima kasih.

4 Các câu trả lời

Alhamdulillah saya dah selamat bersalin kelmarin baby girl. Terima kasih yang mendoakan semoga segala urusan kalian juga dipermudahkan dan berjalan dengan lancar,InshaAllah aamiin🤲🏻

Wslm..semOga d permudhkn segala urusan sis nanti..DOakn buat saya & ibu² yg lain juga yer' d permudahkn urusan bersalin..Aamiin

Alhamdulillah tahniah selamat bersalin. Selamat berpantang

aminn