Scan ada kantung, upt masih samar

Salam semua ibu² dan bakal² ibu, tumpang tanya Upt strip ni boleh percaya tak? Sebab takpernah guna. Tapi dah 3 hari guna, mmg naik samar, harini dh jelas sikit. 4/11 haritu scan doc kata nampak small dot mcm kantung. Tp upt samar je sampai harini. Next scan 18/11. Doakan saya diberi rezeki ya. Amiin³ Ya Allah. 🤲💝 P/s : Saya pergi klinik scan sebab nak cek rahim kot² ada apa² sbb delay period sebulan. Thanks semua sudi jawab

Scan ada kantung, upt masih samar
3 Các câu trả lời

aaminnn.. insya Allah semua baik belaka. Upt watson kan? boleh dipercayai, insya Allah. sy buat upt 2x je terus ke klinik. alhamdulillah 4 weeks dah nampak kantung, memang penuh debaran nak scan 2 minggu lg tu. 😁

awak pregnant tak time ni? sbb upt sy pom mcm ni,samaarrrrr sgt2..hanya mata sy y boleh nampak😅gi scan,doc cakap rahim menebal je

Sama dengan kes saya. 3 minggu saya cek UPT tersangatlaaa samar. UPT sis samar lagi ke harini?

2y trước

Lepastu sis pregnant tak? Sbb sama mcm sy skrg, upt samar😣