Botol susu hack

Hi salam semua ibu ibu. Siapa yang ada ilmu tolong share pleaseee. Sebab saya nak pakai botol susu pump on the go atau botol susu murah tapi puting je beli yang ada specific untuk anti colic punya macam pigeon. Tapi botol susu pump on the go tu sesuai tak dengan puting pigeon? Sesiapa ada hack yg boleh share tak hihi thank you ❤️! #firstmom #firstbaby #ingintahu #EPMOM #BFmom

2 Các câu trả lời

beli je botol susu pigeon yg material ppsu tu. tahan setahun xyh tukar. yg murah punya botol kebykn nya material pp kena tukar setiap 3bulan. xpon beli yg kaca atau silicone. mcm tommy tippee kaca ke comotomo ke he or she ke. guna selagi x pecah atau rosak.

Klau awk berkemampuan, invest dkt bnda yg awak puas hati..yg awak tak perlu kerap tukar..