Gdm bersalin

Salam semua ibu ibu. Saya first pregnancy yg ada gdm skrg ni. Saya nak bertanya pengalaman ibu ibu yg ada gdm and dah bersalin. Saya nak tanyaa ibu ibu bersalin ikut due date or awal ye? Mcm nervous pulak ramai yg ckp awal 😅 tq

3 Các câu trả lời

gdm kalau xinsulin xboleh lebih due date.. kena warded tepat2 due date kalau xbersalin lg.. kalau on insulin selalunya 38w dh kena bersalin rasanya

Wsalam. Saya awal seminggu dari due. Sebab turun tanda. Gdm on diet 🥺

awal 1-2 minggu je. bukan awal sebulan so takda apa nak risau ya.