Ini bahaya ke tak? Spotting ke apa ni? Helpp sy risau

Salam semua. Hrp boleh bantu. Sy pregy 6 weeks ..Sy ahad 19/5 bleeding sikit. Pergi scan kt swasta trus doc sah kan ade kantung, baby kecikkk lg dan bukan etopic. Siap msuk mlut itik n scan tvs lah. Alhamdullilah balik rumah dgn mc 2 hari n dpt ubat rahim duphaston. Selasa 21/5 masa sy kencing sy perasan ni keluar. Dekat seluar ade spotting2 coklat. Ini apa ni? Bahaya ke? Sy takut. Btw ini fes time pregy dan sy xbuat kje berat. Tolong sy. Sy risau ni.. #firstmom #ingintahu

Ini bahaya ke tak? Spotting ke apa ni? Helpp sy risau
4 Các câu trả lời

jgn panic..awak bedrest dlu..jgn byk bgerak. esk p klinik check