Serah diri

Salam semua. Hari jumaat (26/8) saya kena pergi serah diri & dr cakap kena induce sebab sampai sekarang masih takda tanda. Dah 40 minggu 3 hari. Nak tanya, nnti hari jumaat tu akan terus kena induce ke atau esok nya baru kena induce? Ada siapa2 yg berpengalaman ?#firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

Selalunya terus induce. xbg masa dah skrg ni klu overdue. Masa serah diri kne dtg pagi ye, lps dftr dktr akn check jalan & ctg bby. Sy serah diri, bsalin ngam2 41w

2y trước

Nk tnye klo kne serah diri tu suami kene ada ke utk register tu @ tak perlu dtg?