Bersalin di PPUKM / HUKM / HCTM, CHERAS

Salam semua, ada tak dalam ni yang bersalin pada tahun 2022 di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia / Hospital Canselor Tuanku Mukhriz? Suami boleh teman tak? And pengalaman dengan nurse/doctor di sana? Terima kasih ☺️

1 Trả lời

Sy bersalin dia HUKM tahun 2021. Bulan 4. Masa pkp. Alhamdulillah sepanjang admit sana doc dan nurse semua ok. Masa tu suami boleh teman kalau bersalin kat labor room tapi kena buat PCR dulu. Sekarang sy x pasti mcm mana. Sy masa tu bersalin emergency czer jadi suami memang x ada la kat sebelah. Tapi dekat wad, hanya suami dibenarkan masuk waktu melawat.

2y trước

Ok thank you sis ☺️ maaf ye boleh tahu knp tiba2 emergency czer? 😅