hospital serdang bius tak jahit

salam semua , ada ke mommy yang baru bersalin hospital serdang ? diorg bius tak masa bersalin ? sebab bulan 1 nak bersalin tengah servey lagi😭takut sangat kene jahit tanpa bius hehehe #firstmom

2 Các câu trả lời

saya dua org anak bersalin dekat serdang and 2 2 induce drip so doc bekalkan gas. anak 1st tu bius rasanya sbb rasa vibrate2 je tapi sebab koyak pun banyak hujung2 tu rasa sakit so doc suruh sedut gas yg mmg dia dh sediakn. lalok lah saya sampai ke bulan lepas sedut gas. anak 2nd koyak sikit je 2 jahitan kalau xsilap nurse cakap. nurse jahit masa tu tp xrasa pape pun siap boleh borak2 lagi dgn nurse.

sop nk jahit mesti bius dlu. mana ada buat hidup2. klu rasa sakit tu mosly sbb koyakan masa teran tu.