Preganancy after miscarriage.

Salam semua. 3/9 sy alami keguguran. Semalam 6/10 sy buat test alhamdulillah ada double line. Ada cdgn tak mknn tambahan apa utk sy kuatkan rahim dn utk tumbesaran yg baik bg janin sy.. buat mse ni sy hny ambil folic acid.. #pleasehelp

4 Các câu trả lời

mcm sy after misscariage tak smpat period blik . takda jarak 🤭 mula2 rsau sgt buka buku takut kena mrh sbb tlmpau awal sbb patut kena bg rahim dlu tp daa rezeki kn hihihi htw thaniah sis . sis mkn folic acid jaa dlu yer smntra dpt ubat lpas buka buku . bykkn bedrest dn jgn buat kerja brt2 .

Tahniah sis. Allah gantikan kegembiraan pd Sis. Bedrest sis. Jgn byk berjln or bergerak or angkat benda berat. Mknan pn jgn mkn benda yg berangin. Minum susu wildan or R-rayyan or mamarian. In Sha Allah. Take care

jgn amek sebarang supplement. just bedrest je. ade bleeding terus pg emergency. jgn buat kerja berat. total rehat. and jangan bersama sampai msuk 2nd trim.

ambil folic acid