Susu dan botol susu

Salam sejahtera ibu2, ada tak pengalaman untuk pisahkan anak menyusu bdan. Anak sudah setahun 4 bulan. Dah macam2 jenama susu bagi tapi dia tak nak. Bagi botol susu pun tak nak. Ada tak brand yang puting botol susunya lebih kurang macam payudara dan jenama susu apa yg ibu2 gunakan untuk anak ibu? Terima kasih

1 Trả lời

Saya pakai pigeon Wide neck. Tp saya mmg dah ajar anak dari lps pantang lagi pakai botol sbb saya mmg nak kena hntr pengasuh. Saya masih df lagi dia smpai skrg dan pump jgk kt opis.