Alahan Pregnant

Salam. Saya pregnant baru nk masuk 7minggu. Sebelum ni okay je takde alahan, makan pun selera. Skrg ni baru start alahan nk muntah bau makanan, tgk makanan tak rasa nk makan. Perut selalu lapar 😭 Ada tips tak untuk alahan macam tu? #pleasehelp #firstbaby

12 Các câu trả lời

Sama macam sy skrng sis.. 5w 6d.. Makan muntah.. skrng tengah mc 2hari.. mulut ni asyik nak kluar air liur je.. Penat dah

2y trước

https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023

Makan buah pisang, tk kira jenis. Pisang bagus utk alahan hamil