Pilih Dari czer

Salam, saya nak Tanya, saya dh 36 hari CZER, Luka ada terbuka sikit tapi dh slow2 tertutup. Tapi, saya still rasa sakit kat sekitar perut especially Perut yang menggelebeh tu. Kalau jalan still rasa x selesa kadang2 kebas.. saya nak Tanya, selalunya bila rasa2 sengal Dan sakit bahagian sekitar perut Dan sekitar Luka tu akan hilang? Saya pantang sorang

1 Trả lời

normal je tu. mmg makan masa sikit untuk hilang kebas area czer tu.