Minum Susu Ketika Hamil

Salam.. Saya nak tanya kalau time mengandung kita tak minum sebarang jenis susu takpe ke.. Sebab saya jenis tak boleh minum susu.. Ada apa2 masalah tak kalau kita tak minum susu time mengandung?

18 Các câu trả lời

Sy dlu pon alah susu, skrg bru stat mnum susu, susu similac mom.. Sblom alah sy mkn ostmrik shklee😁

sis boleh mkn pil kalsium.. sy xboleh minum susu nti perut mesti sebu. so saya ganti dgn pil kalsium

5y trước

ciksue... ya saya beli pil kalsium di farmasi. n ckp pil kalsium utk ibu mengandung

Dulu sy alah kpd susu..lactose intolerant..mesti cirit..now sjk pregy dah xde..

xmnum susu gantikn dgn pil calcium sis..sy klu xmnum susu,mula la cramp kaki..

Sy pown xleh minum susu gak dlu.. Mstie muntah.. Tp kalo susu coklat ok jer..

Kurang kalsium... Fresh milk pon xblh ke?

5y trước

Okay2.. Terima kasih 😁

Sy xminum susu sebb nati jd cirit birit..😅

5y trước

Kira awk gantikan dengan supplements ke cmne sis..

Wslam xminum susu ambil supliment sis

5y trước

Okay2.. Tq 😁