Check up di KK.

Salam / Hi. Saya nak tanya, kalau monthly check up di kk, memang diaorang tak akan scan unless kita rasa baby ada masalah ke? Sebab masa saya bukak buku pink di kk, doc scan. Then the next month pergi checkup, doc tak scan pun. Normal ye gitu? Please share experience mommies. #fistbaby #firstmum

27 Các câu trả lời

Memang gitu. Melainkan kandungan bermasalah, diorang akan kerap scan.

Klu xde pe2 mslh mmg scan 2 or 3 kli je..g swasta utk bt detail scan.

x,, scan mse 1St buat buku lpas tu 20w, 28w, 32w, 36w

saya 7 suda pun baru 3 scan perut

normal sis

normal

yup