Pipi merah.

Salam. Saya nak tanya. Ada tak ubat atau cream yang ok untuk anak enzemer. Saya dgn wife x tiada masalah kulit. Tp tiba1 baby bru 5 bulan dah start enzemer. Saya risau jd mcm enzemer yg trok. Sbb saya tnye dr selalu enzemer yg trok berlaku di celah2. Blh suggestkan tak. Saya risau. Muka dia merah2.

Pipi merah.
1 Trả lời

Maaf, Encik. Sebaiknya Encik dapat nasihat daripada pakar kulit. Saya tak berani nak suggest untuk baby sebab anak saya pun apa2 refer doktor. Encik dah pernah bawa anak ke pakar kulit?

5mo trước

Cream saja? Pengalaman saya doktor bagi sabun mandian, pelembap, cream. Encik ada sapu apa2 tak selain daripada yang doktor bagi?