Patut ke saya ke hospital

Hi salam saya dh 38w, nak tanya la dah 2 hari saya sakit perut yg mcm senggugut tapi masih boleh tahan, tunggu tanda tapi takda pun, patut ke saya pergi hospital ? Atau tunggu tanda saja ? Tolong saya ya kwn kwn 🥲#firstmom

1 Trả lời

tu ade sakit perut tu... maybe tu kot... sebab lain lain ibu ni lain lain tanda dia... kalau sis risau sis pergi je hospital dn bagitau perut sakit sakit tapi tanda xde.. nny doctor check kan kot... maybe la... try je pergi x rugi🤣🤣🤣🤣🌹👌👍Selamat bersalin sis