Susu formula (Dutchbaby), sembelit ke?

Salam. Saya baru 6 hari bagi susu formula pada anak 1bulan6hari. Semalam dia tak berak, harini dia berak selepas sapu krim tropikal. Boleh ke siapa2 bagitahu najis dia ni najis sembelit atau tak? Tq. #firstimemom #sembelit #ingintahu #newmom #susuformula #dutchbaby

Susu formula (Dutchbaby), sembelit ke?
1 Trả lời

ni bukan sembelit. nk tahu cuba tekan najis tu. klu lembut, bukan sembelit.

6mo trước

cuba pantau smpai hbis 1 paket susu, tgk if dia masih meneran smbil nangis or tidak, serta tekstur najis tu. if takde perubahan, suggest utk tukar fm.